micON Podcast

micON Podcast micON Podcast

micON PodcastmicON Podcast

micON este podcastul românesc despre tehnologie, productivitate și antreprenoriat realizat de către Răzvan și Adrian Boioglu.

Ascultă micON în aplicația ta preferată

Feedback și contact

Declinarea răspunderii

Acest podcast, micON, realizat de către Răzvan și Adrian Boioglu, reprezintă doar opiniile personale ale realizatorilor, care pot diferi de cele ale publicului ascultător.

Subliniem că avem anumite preferințe și afinități, influențate de culturile diferite în care ne-am dezvoltat, dar dorim ca abordarea noastră să fie una imparțială și non-discriminatorie, în conformitate cu principiul de respingere a oricărei teorii care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane.

Deși am putea avea sau prezenta o afinitate pentru anumite branduri sau companii, ne străduim să le abordăm în mod obiectiv, cu o nuanță subtilă de ironie. Așadar, opiniile exprimate în cadrul podcastului pot conține ironie și reprezintă doar părerile de moment ale realizatorilor, care nu reflectă neapărat credințele noastre și care pot evolua în timp.

Feedback general

Așteptăm feedback-ul tău. Ne bucurăm chiar să primim feedback-ul tău și discutăm despre el și off-air. Ține minte că, în momentul în care ne trimiți feedback-ul tău, ne acorzi dreptul, în mod explicit să includem numele tău în cadrul conținutului nostru, dar nelimitat la cel audio. În cazul în care dorești să rămâi anonim(ă), te rugăm să menționezi acest aspect în email.

Dacă ești de acord cu cele de mai sus, te invităm să ne scrii un email. Această adresă de email se va putea schimba, în momentul în care descoperim că ne parvin mai multe email-uri spam decât cele de la dragii noștri ascultători. Astfel, îți recomandăm să urmărești această pagina înainte să ne scrii.

Te rugăm să incluzi indicii privind pronunția numelui și, pe cât posibil, să te semnezi folosind diacritice. Dacă nu ești sigur că am putea avea nevoie de pronunția numelui tău, trimite-l, te rugăm. Respectăm pe toți ascultătorii noștri minunați și nu am dori să le pronunțăm numele greșit.

Alternativ, cel puțin cât timp va mai exista Twitter (glumim!), ne poți trimite și câte un twit, la @miconro și răspundem și celor mai interesante întrebări sau subiecte din grupul de Facebook, Apple România.

Pentru moment nu suntem deschiși să avem invitați. Formatul micON actual, la data de 04.10.2023 este:

 • două gazde, Adrian și Răzvan, cu următorul format audio:
  • Follow-up (ce s-a mai întămplat între timp);
  • Chestiuni la zi (unde criticăm știrile care ni s-au părut mai interesante);
  • #askMicON (unde luăm întrebările/comentariile tale, trimise prin email sau pe Twitter);
  • Apple Group (unde tratăm probleme de pe grupul Facebook, Apple România);
  • In extenso (unde discutăm despre un subiect, timp de 10-20 de minute);
  • Outro (date de contact, mulțumiri susținătorilor și sponsorilor);
  • Aftershow (despre ce nu avea rost să lăsăm în episod).

Dacă dorești ca produsul sau serviciul tău să figureze în podcastul nostru, te rugăm să consulți pagina noastră de sponsorizare.

#askMicON (Ask micON)

În majoritatea episoadele micON, vom răspunde la câteva întrebări din partea minunaților noștri ascultători. Colectăm aceste întrebări prin hashtag-ul #askmicon de pe X (fostul Twitter).

Acceptăm aceste întrebări și prin email și ne bucurăm de fiecare dată când primim email-uri interesante de la tine. Nu vream să spunem prea multe aici, dar le citim la prima ora, dimineață și ne bucurăm de feedback, după care îl discutăm, în privat, îninaite să îl adăugăm în Apple Notes, unde salvăm Show Notes.